Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje do 18. siječnja

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje do 18. siječnja
  • 15 Jan, 2021

Povremene padaline i niske temperature u cijeloj zemlji, uz pojačan osjet hladnoće, kod većine meteoropata uzrokovat će jačanje tegoba.

Moguće su reakcije u vidu reumatskih bolova, glavobolje, nervoze, malaksalosti. Kronični bolesnici trebali bi reducirati kretanje i ne pretjerivati s aktivnostima, naročito tijekom jutra i večeri. Sudionicima u prometu preporučujemo oprezniju vožnju.

U subotu, 16.01.2021., u Bosni pretežito oblačno, povremeno sa slabim snijegom. U Hercegovini pretežito sunčano. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -9 i -3, na krajnjem jugu zemlje do 0 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura uglavnom između -5 i 0, na jugu zemlje od 3 do 6 stupnjeva.

U nedjelju, 17.01.2021., u Bosni oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini sunčanije prijepodne, naoblačenje u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu od -4 do -1 stupanj. Najviša dnevna temperatura uglavnom između -5 i -1, na jugu zemlje do 4 stupnja.

U ponedjeljak, 18.01.2021., u Bosni se prognozira pretežito oblačno vrijeme. Lokalno povremeno može padati slab snijeg. U Hercegovini pretežito sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje od -4 do -1 stupanj. Najviša dnevna temperatura uglavnom između -5 i -1, na jugu zemlje od 2 do 5 stupnjeva, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj