Izaslanstvo Općine Karşıyaka iz Izmira posjetilo Grad Sarajevo

Izaslanstvo Općine Karşıyaka iz Izmira posjetilo Grad Sarajevo
  • 26 Nov, 2021

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić sa zamjenikom Harisom Bašićem upriličila je danas prijem za izaslanstvo Općine Karşıyaka iz Izmira, koje boravi u višednevnoj posjeti Bosni i Hercegovini.

Ovaj susret, istaknula je Karić, doživljavamo kao nastavak izuzetno uspješne suradnje između prijateljskih gradova Sarajeva i Izmira.

„Naše veze možemo dodatno osnažiti i proširiti razmjenom iskustava i dobrih praksi u području komunalne infrastrukture, gospodarstva, obrazovanja i kulture“, kazala je Karić.

Načelnik općine Cemil Tugay istaknuo je zadovoljstvo prijemom u Sarajevu. Izrazio je spremnost ove izmirske općine da surađuje s Gradom Sarajevom preko projekata iz područja zaštite čovjekove okoline i čiste energije u smislu poboljšanja klimatskih uvjeta, aktivnostima u području skrbi i brige o starijoj populaciji, te povezivanju mladih.

Današnjem prijemu u Vijećnici nazočili su zamjenici predsjedatelja Gradskog vijeća Grada Sarajeva Mirela Džehverović i Dragan Stevanović, te gradski vijećnici Alem Logo i Danijela Šahat.

 

 

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj