Isplaćene mirovine za ožujak putem BH Pošte

Isplaćene mirovine za ožujak putem BH Pošte
  • 09 Apr, 2020

SARAJEVO, 9. travnja (FENA) - Javno poduzeće BH Pošta d.o.o. Sarajevo isplatilo je mirovine za ožujak korisnicima koji svoje mirovine primaju putem BH Pošte, osim umirovljenicima koji nisu zatečeni na kućnoj adresi.

- Isplata je završena u kratkom roku, što potvrđuje nastojanja BH Pošte da nastavi s praksom da umirovljenici, koji su nam ukazali svoje povjerenje, ne čekaju na svoje mirovine - naveli su iz tog poduzeća.

JP BH POŠTA” d.o.o Sarajevo uložilo je dodatni napor kako bi u vrijeme izvanrednog stanja uzrokovanog širenjem koronavirusa umirovljenici na vrijeme dobili mirovine za ožujak. Poštari BH Pošte su, uz dodatne mjere zaštite, dostavili za tri dana sve mirovine umirovljenicima u Federaciji BiH koji svoje naknade primaju putem BH Pošte.

Način uručenja mirovina zahtijevao je dodatne mjere u smislu da poštari i umirovljenici nisu imali izravni kontakt, kako je preporučio Krizni stožer BH Pošte, a mirovine su na vrijeme stigle do korisnika.

- S ciljem zaštite radnika BH Pošte i umirovljenika, i dalje ćemo se pridržavati mjera zaštite koje smanjuju mogućnost zaraze i prijenosa virusa korona. To očekujemo i od naših korisnika kako posao poštara i šalterskih radnika ne bi dolazio u pitanje, a time ni propisani rokovi - navedeno je također u saopćenju.

JP BH POŠTA d.o.o Sarajevo maksimalno se zalaže i nastoji sve svoje usluge održati dostupnima, u kapacitetima u kojima je to moguće, u želji da i u razdoblju dok traje izvanredno stanje, korisnici vjeruju BH Pošti u obavljanju svakodnevnih obveza.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj