Danas grmljavina, sutra temperature do 36 stupnjeva

Danas grmljavina, sutra temperature do 36 stupnjeva
  • 09 Aug, 2020

Prema najavama iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas će prevladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

jutarnjim satima po kotlinama u Bosni će biti dosta magle ili niske naoblake. U poslijepodnevnim i večernjim satima u Bosni su mogući lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stupnja. Najviša dnevna temperatura većinom između 26 i 32, na jugu zemlje do 35 stupnjeva.

Biometeorološka prognoza: Uz više svježine tijekom prijepodneva i povoljne biometeorološke prilike, većina populacije bit će boljeg raspoloženja, a tegobe kod osjetljivih osoba djelomično će se umanjiti. Poželjno je posvetiti pažnju zaštiti od UV zračenja tijekom sunčanih razdoblja, naročito na jugu. U drugom dijelu dana, u Bosni bi ugođaj povremeno mogli kvariti lokalni, kratkotrajni pljuskovi.

ponedjeljak, 10.08.2020., prevladavat će sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni će biti magle i niske naoblake. U poslijepodnevnim satima moguć je rijedak lokalni pljusak. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18, na jugu zemlje do 24 stupnja. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 36 stupnjeva. 

U utorak, 11.08.2020., prijepodne se očekuje pretežito sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni će biti magle i niske naoblake. Razvojem oblačnosti u drugoj polovici dana širom zemlje su izgledni lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 19, na jugu zemlje do 24 stupnja. Najviša dnevna temperatura većinom između 27 i 33, na jugu zemlje do 35 stupnjeva.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj