Наредних дана у БиХ сунчано уз умјерену облачност

Наредних дана у БиХ сунчано уз умјерену облачност
  • 18 Oct, 2020

Током наредна четири дана у Босни и Херцеговини биће  сунчано вријеме уз малу облачност.

Данас се очекује сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. У јутарњим часовима и дио пријеподнева по котлинама Босне може бити магле и ниских облака. Вјетар слаб сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура од 12 до 17, на југу до 21 степен.

У понедјељак, 19. октобра очекује се сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. У Босни у јутарњим часовима и дио пријеподнева по котлинама са маглом и ниским облацима. Јутарња температура од 1 до 6, на југу до 11, а највиша дневна од 13 до 18, на југу до 22 степена.

Сунчано вријеме очекује се у уторак, 20. октобра. У јутарњим часовима и дио пријеподнева по котлинама магла и ниска облачност. Јутарња температура од 2 до 7, на југу до 11, а највиша дневна од 15 до 19, на југу до 22 степена.

У сриједу, 21. октобра биће,  такођер,  сунчано. У Босни у јутарњим  часовима и дио пријеподнева по котлинама магла и ниски облаци. Јутарња температура од 3 до 9, на југу до 12, а највиша дневна од 16 до 22 степена.

Количине падавина у протекла 24 часа (мм): Мостар, Неум, Рудо, Вишеград 4, Фоча 3, Сребреница, Требиње 2, Бијељина, Бјелашница, Чемерно, Тузла 1, саопштено је из Одсјека за анализу и прогнозу времена Федералног хидрометеоролошког завода БиХ.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj