Општина Ново Сарајево издвојила 10.000 КМ за Центар "Владимир Назор"

Општина Ново Сарајево издвојила 10.000 КМ за Центар "Владимир Назор"
  • 27 Oct, 2020

Потписивање Уговора за подршку Центру 'Владимир Назор' за предшколски одгој и образовање дјеце са потешкоћама у развоју одржано је данас у згради Општине Ново Сарајево.

Начелник Неџад Колџо нагласио је да ће средства у износу од 10.000 КМ бити намијењена за опремање логопедског кабинета и замјену дотрајалог паркета у спортској сали Одјељења за предшколски одгој дјеце, у просторијама у улици Кемала Капетановића бр. 43, а све у циљу реализације планираних пројектних активности, саопштено је из Општине Ново Сарајево.

Директорица Центра 'Владимир Назор' Маида Идризовић захвалила се начелнику Колџи и Општини Ново Сарајево на континуисаној подршци овој јавној установи.

Одјел за предшколски одгој Центра моментално  има уписаних 65 дјеце код којих су присутне мање или веће говорне тешкоће, те је нужна логопедска подршка. Опремањем једног логопедског кабинета биће омогућено подизање квалитета стручних логопедских услуга за дјецу која похађају предшколски одгој.

У спортској сали Одјељења за предшколски одгој одвијају се моторичке и друге активности. Обзиром да је подна површина спортске сале у лошем стању, замјеном дотрајалог паркета побољшаће се функционалност сале.                    

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj