Наредних дана облачно и хладно, а за викенд најављен снијег

Наредних дана облачно и хладно, а за викенд најављен снијег
  • 26 Nov, 2020

Из Федералног хидрометеоролошког завода за данас су најавили претежно сунчано вријеме у Херцеговини, западу, југозападу Босне и на планинама. У централним и источним подручјима пријеподне магла по котлинама, а сунчаније у другом дијелу дана.

На цијелом сјеверу земље дуготрајна магла и ниска облачност. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера. Јутарња температура ваздуха већином између -2 и 5, на југу земље до 7, а највиша дневна температура између 7 и 13, а на југу земље од 12 до 15 степени.

Првог дана викенда на сјеверу земље најављена је дуготрајна магла и ниска облачност. У осталим подручјима сунчано пријеподне, а у другој половини дана постепено наоблачење са југа.

Вјетар слаб јужног и југоисточног смјера. Јутарња температура ваздуха већином између -1 и 4, на југу земље до 7, а највиша дневна температура од 6 до 12, на југу до 15 степени.

У недјељу ће превладавати умјерено до претежно облачно вријеме. Пријеподне са слабом кишом у јужним и југозападним подручјима. Током дана, киша се очекује и у осталим дијеловима. На планинама са сусњежицом и снијегом.

Крајем дана и током ноћи, падом температура киша ће прелазити  у сусњежицу или снијег. Јутарња температура ваздуха већином између -1 и 4, на југу земље до 7, а највиша дневна температура од 0 до 6, на југу до 13 степени.

Данас је у Сарајеву у јутарњим сатима могућа магла или ниска облачност. Током дана, умјерено облачно вријеме. Јутарња температура ваздуха око -1, а највиша дневна око 8 степени.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj