Удружење 'Срце за дјецу обољелу од рака' покреће кампању 'Борба за дан више'

Удружење 'Срце за дјецу обољелу од рака' покреће кампању 'Борба за дан више'
  • 13 Apr, 2021

(ФЕНА) - Удружење "Срце за дјецу обољелу од рака" покренуло је кампању "Борба за дан више" током које је, али и свим осталим данима у години, могуће подржати дјецу обољелу од рака и њихове најмилије позивом на хуманитарни телефон 17010 (позивом се донирају двије КМ).

Такође, донације је могуће уплатити и на жиро рачун Удружења 161 00000 388 900 27 Рајфајзен (Раиффеисен)  банк д.д. БиХ, а за уплате из иностранства: BA39161 00000 388 900 27, СWИФТ код (цоде) RZBABA2S, Рајфајзен банк д.д. БиХ, Змаја од Босне бб, 71000 Сарајево  Босна и Херцеговина (Босниа анд Херзеговина).

Из Удружења наводе да се дјеца обољела од рака свакодневно боре да добију свој дан више, а осим голе борбе за живот они се боре са предрасудама, стигмом, боловима, посљедицама лијечења.

- Не смијемо остати глухи и нијеми. Свјесни смо огромних проблема са којима се сусрела наша земља са доласком пандемије, али проблеми и потребе дјеце обољеле од рака сада су се само увећали и постали још озбиљнији. Велики пројекти Удружења "Срце за дјецу" не смију бити доведени у питање, јер су они једна од најсвјетлијих тачки у животима обољеле дјеце и њихових породица - саопштено је из Удружења.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj