Карић угостила представнике турског бренда „Мадо“

Карић угостила представнике турског бренда „Мадо“
  • 11 Aug, 2022

Градоначелница Сарајева Бењамина Карић угостила је данас са градском вијећницом Данијелом Шахат представнике турског бренда „Мадо“ који је по основу Јавног позива закупио ресторан и кафић  са баштом на обновљеној Бистричкој станици.

Вијест је то коју су грађани и бројни туристи који посјећују босанскохерцеговачку пријестолницу, дочекали са великим одушевљењем.

Наиме, ријеч је о унутрашњем простору површине 300 метара квадратних и вањском од 52 квадрата.

“Вјерујемо да ће ово обновљено здање велике историјске вриједности, са употпуњеним музејским и угоститељским садржајима, бити опет мјесто сусрета, дружења, културних и друштвених догађања значајних за Град Сарајево”, казала је овим поводом градоначелница Карић.

Подсјећања ради, када се изградила прије 116 година, Бистричка станица постала је једно од најљепших и најфреквентнијих мјеста у граду.

Гости су захвалили градоначелници на угодном разговору и пријему, истичући огроман туристички потенцијал ове атрактивне локације са фантастичним положајем унутар градске зоне и предивног погледа на град којег ће несумњиво походити гости из свих крајева свијета.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj