"Сарајево Сити Кард": Одржана прес конференција у Вијећници

"Сарајево Сити Кард": Одржана прес конференција у Вијећници
  • 11 Aug, 2022

Данас је у Вијећници одржана прес конференција у поводу пројекта јединствене картице Сарајево Сити Кард (Цитy Цард).

Тема о којој се говорило је креирање јединствене картице са којом ће туристи на једном мјесту имати доступну могућност да све услуге потребне за угодан, испуњен и квалитетан боравак у Кантону Сарајево користе и плаћају.

То би се у почетку односило на јавни превоз, градску жичару, на осигуранје улазница за музеје и културне установе, те да се могу остварити попусти у ресторанима и смјештајним објектима.

„Кроз пројекат Сарајево Сити Кард, Град Сарајево ће дати свој допринос у креирању јасне визије Сарајева као средине пожељне за туристе са  једне стране и средине у којој туристи и остали грађани имају могућност кориштења јединствене и економски исплативе платформе која нуди широк спектар могућности за све људе са друге стране“, казала је поред осталог градоначелница Карић.

На прес конференцији, јавности су се, поред градоначелнице Бењамине Карић, обратили и Кенан Магода, предсједник Туристичке заједнице Кантона Сарајево, Сенад Мујагић, генерални директор ГРАС-а и Бакир Хаџиомеровић, директор ЈП Сарајево.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj