U Sarajevu danas pretežno oblačno

U Sarajevu danas pretežno oblačno
  • 21 Nov, 2020

Jutros je u centralnim i istočnim područjima Bosne bilo pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom i slabim snijegom. U ostalim dijelovima Bosne i Hercegovine bilo je umjereno od pretežno oblačno bez padavina.

Temperature zraka u 7 sati: Bjelašnica -10, Ivan-sedlo -2, Sanski Most 0, Bihać, Livno, Sarajevo 1, Bugojno, Gradačac, Grude, Tuzla 2, Zenica 3, Široki Brijeg 7, Mostar 8 i Neum 10 stepeni.

Danas se u centralnim i istočnim područjima Bosne očekuje slab snijeg i susnježica uglavnom prijepodne. U ostalim dijelovima Bosne i Hercegovine prognozira se umjereno do pretežno oblačno vrijeme i bez padavina. Do kraja dana postepeno razvedravanje. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 2, na jugu do 5, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu od 10 stepeni.

U Sarajevu se očekuje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne sa susnježicom ili slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka oko -1, a najviša dnevna oko 2 stepena.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj