Gradonačelnica Borovac uručila novogodišnje paketiće djeci koja se liječe na Pedijatrijskoj klinici Bolnice Koševo

Gradonačelnica Borovac uručila novogodišnje paketiće djeci koja se liječe na Pedijatrijskoj klinici Bolnice Koševo
  • 30 Dec, 2005
U povodu predstojećih novogodišnjih praznika, gradonačelnica Sarajeva Semiha Borovac sa zamjenikom Josipom Jurišićem posjetila je danas Pedijatrijsku kliniku Bolnice Koševo, gdje je djeci koja se ovdje liječe uručila 107 novogodišnjih paketića.

Tom prilikom gradonačelnica im je čestitala Novu godinu, poželjevši im brzo ozdravljenje i što skoriji povratak u njihove domove.
- Znam da se ljubazno osoblje Pedijatrijske klinike trudi da vam uljepša i kreativno osmisliti dane koje provodite ovdje i da ulažu veliku ljubav i stručnost da vam, što prije, vrate osmijehe na lice i doprinose vašem ozdravljenju, ali vaša mladost traži prostor za potpun život u porodici, među prijateljim, u školi - istakla je gradonačelnica Borovac.
Direktorica Pedijatrijske klinike doc. dr. Senka Mesihović-Dinarević se zahvalila gradonačelnici na poklonima i na podršci koju pruža u izgradnji ove zdravstvene ustanove.

Josip Jurišić, zamjenik gradonačelnice Sarajeva danas je uručio 87 novogodišnjih paketića djeci članova Udruženja paraplegičara KS.
- Želim da vam 2006. bude godina uspjeha, obiteljske sreće i zadovoljstva, godina u kojoj će osobe sa invaliditetom imati pravo života po vlastitoj želji, što i jeste cilj boljeg i humanijeg života. Kao doktor, koji duboko vjeruje da su svi ljudi na ovom svijetu dostojni lijepog i kvalitetnog života, i kao zamjenik gradonačelnice, zalagat ću se svim svojim snagama za stvaranje uvjeta koji će vam olakštati i uljepšati život - rekao je zamjenik gradonačelnice Josip Jurišić.
Novogodišnje paketiće, njih 138, dobit će i štićenici Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece "Mjedenica".

izvor: Gradska uprava

Podijeli:

Najnoviji sadržaj