Pretežno oblačno vrijeme do kraja sedmice: Više padavina u Hercegovini

Pretežno oblačno vrijeme do kraja sedmice: Više padavina u Hercegovini
  • 06 Nov, 2019

U Bosni i Hercegovini danas prije podne pretežno oblačno vrijeme, lokalno može pasti malo kiše. U drugoj polovini dana postepeno smanjenje oblačnosti. Slično vrijeme nas očekuje i do kraja sedmice.

U četvrtak 7. novembra pretežno oblačno vrijeme, veći dio dana takvo će se vrijeme zadržati u Hercegovini i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18°C.

U petak, 8. novembra u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne u Bosni se očekuje dosta magle i niske naoblake. Vjetar slab južnog smjera. Jačanje juga tokom noći na subotu. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18°C.

U subotu, 9. novembra, u Bosni i Hercegovini novo naoblačenje. Više padavina u Hercegovini. U Bosni povremeno slaba kiša. Vjetar umjerene jačine južnog smjera, povremeno sa jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9°C, na jugu zemlje do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C.

U nedjelju, 10. novembra u Bosni i Hercegovini oblačno. U Bosni slaba kiša. Više padavina u Hercegovini. Vjetar umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu zemlje do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15°C.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj