Abdulah Skaka jednoglasno izabran za predsjednika Općinskog odbora SDA Stari Grad

Abdulah Skaka jednoglasno izabran za predsjednika Općinskog odbora SDA Stari Grad
  • 06 Dec, 2019

Abdulah Skaka izabran je večeras jednoglasno za predsjednika Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Stari Grad. Aktuelni gradonačelnik Sarajeva dobio je najširu moguću podršku svih mjesnih odbora i članova ove stranke tokom izbornog procesa te je predložen kao jedini kandidat.

Skaka će biti na čelu jednog od simbolično najvažnijih općinskih odbora SDA i u naredne četiri godine.

Glasanje je još jednom potvrdilo da dosadašnji predsjednik OO SDA Stari Grad uživa veliko povjerenje i ugled kod članstva i svih odbora koji izuzetno cijene napredak i aktivnost u proteklom periodu.

SDA.jpg - Abdulah Skaka jednoglasno izabran za predsjednika Općinskog odbora SDA Stari Grad

- Stranka demokratske akcije u Starom Gradu, ali i u drugim dijelovima je osovina svih pozitivnih procesa, stub odbrane BiH i Bošnjaka. Radostan sam što je izborni proces protekao u demokratskoj atmosferi i da je veliki broj članova učestvovao u njemu - rekao je Skaka ističući da je svjestan povjerenja koje mu je ukazano te da će nastaviti djelovati u općem interesu i u uspješno provoditi ciljeve ove stranke.

- SDA Stari Grad je na prošlim Općim izborima ostvarila značajan rast. Građani prepoznaju trud i sposobnost koju pokazujemo svakodnevno na terenu sa njima i uz njih. Osnažena SDA znači jači Stari Grad, Sarajevo i cijelu BiH - rekao je tim povodom Skaka. Večeras se na izbornoj skupštini u sali Općine Stari Grad biraju i ostali općinski stranački organi i delegati.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj