Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka dobitnik titule "Muškarac godine 2019"

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka dobitnik titule "Muškarac godine 2019"
  • 23 Jan, 2020

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka dobitnik je laskave titule "Muškarac godine 2019". Naime, u Narodnom pozorištu u Sarajevu sinoć je upriličena manifestacija "Izbor muškarca godine 2019" u organizaciji Media PR agencije i SNL Magazina.

Gradonačelnik Skaka dobio je priznanje "za veliki doprinos promociji dobra, pozitivnih procesa i odgovornosti u javnom djelovanju".

Među nagrađenima su između ostalih Safet Zec, Filippo Tattonni Marcozzi, Božo Vrećo, Džejla Ramović...

I ove godine proglašeni su dobitnici u kategorijama glumac godine, izvođač godine, sportista godine, humanista godine, genij godine, modni brend godine, ličnost godine, TV lice godine, menadžer godine, umjetnik godine, priznanje za društvenu odgovornost, muškarac sa stilom, priznanje za životno djelo i muškarac godine BiH.

Ove godine, kao što su i obećali, organizatori su zvanicama priredili veliko iznenađenje.

"Svaki put kažemo i mislimo da je ovogodišnja ceremonija bila najbolja do sada. Sada se to i desilo. Veliki trud i rad stoji iza same organizacije. Sretni smo što smo na sceni Narodnog pozorišta imali Sarajevsku filharmoniju", izjavio je Sanel Hadžić, urednik SNL magazina i vlasnik licence Izbor muškarca godine.

Veliki umjetnik koji iza sebe ima zaista impresivnu karijeru, Safet Zec, nosi titulu za životno djelo 2019. Ličnost godine je Filippo Tattonni Marcozzi. Izvođač godine je Džejla Ramović, Glumac godine je Nusmir Muharemović, dok je Kaftan studio dobitnik titule Modni brend 2019., a titulu Umjetnika 2019. godine ponio je Božo Vrećo.

Posebno zanimljiva kategorija i ove godine bila je Najutjecajnija osoba na društvenim mrežama 2019, a dobitnik priznanja u ovoj kategoriji je Ajdin Hasanić. Titulu Humanista godine ponijelo je udruženje Pomozi.ba, dok je priznanje za društvenu odgovornost u 2019 dobio Samir Kurtović.

Zvonko Komšić je TV lice godine, a Faris i Rešad Začina proglašeni su menadžerima godine 2019, dok je sportista godine fudbaler Mersudin Ahmetović. Muški model godine je Ernest Duraković.

I ove godine najbolji su dobili specijalno priznanje statue mistera.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj