Novo radno vrijeme Općine Centar, apel građanima da reduciraju dolaske

Novo radno vrijeme Općine Centar, apel građanima da reduciraju dolaske
  • 22 Mar, 2020

SARAJEVO, 22. marta (FENA) - Radno vrijeme Općine Centar od ponedjeljka 23. marta ove godine pa do daljnjeg bit će od 09.00 do 13.00 sati.

Sa ciljem realizacije mjera na sprječavanju širenja virusa, utvrđenih odlukom Kriznog štaba Federacije BiH i naredbom Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS, Koordinacioni odbor Općine Centar danas je održao hitni sastanak gdje su utvrđene nove mjere na zaštiti stanovnika i uposlenika.

Općinski načelnik Nedžad Ajnadžić je donio novu odluku o posebnom režimu rada službi Općine Centar sve dok traje opasnost od širenja koronavirusa.

Općinske službe stoje na raspolaganju građanima i zbog okolnosti koje vladaju sva pitanja i zahtjevi stranaka bit će rješavani u skladu sa situacijom na terenu i uz maksimalno pojednostavljene procedure, kako bi se izbjegli svi nepotrebni dolasci u Općinu i kontakti za koje je preporučeno da se svedu na što manju mjeru.

Iz Općine Centar korisnicima usluga još jednom su uputili apel da zbog lične sigurnosti reduciraju svoje dolaske u Općinu, te da se prije dolaska u ovu lokalnu samoupravu informiraju o svim pitanjima i zahtjevima putem emaila ili brojeva telefona koji se nalaze na linku VIDEO - saopćeno je iz sarajevske Općine Centar.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj