Najmlađi sugrađani gosti gradonačelnice Karić u Vijećnici

Najmlađi sugrađani gosti gradonačelnice Karić u Vijećnici
  • 23 Nov, 2021

Gradsku upravu i gradonačelnicu Benjaminu Karić danas su u jednom od simbola grada, sarajevskoj Vijećnici, posjetili naši najmlađi sugrađani, djeca vrtića "Pčelica".

Gradonačelnica je ovim povodom istaknula da aktualna gradska administracija u okviru svojih proračunskih mogućnosti želi proširiti kapacitete i poboljšati uvjete vrtića te da će u tom smjeru nastaviti surađivati s gradskim općinama i Kantonom Sarajevo.

“Vi ste budućnost i ove zemlje i njenog glavnog grada. Naš trud danas je za nove generacije i mladost Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Sigurna sam da se među vama kriju budući ljekari, pravnici, diplomate, a možda i gradonačelnici”, kazala je Karić te zaposlenim u ovoj ustanovi zahvalila na odgovornom i predanom radu, napominjući da su predškolski odgoj i obrazovanje od izuzetnog značaja za budućnost svakog djeteta.

Iz vrtića su se zahvalili na pozivu i iskazanoj želji za rješavanjem problema prve razine obrazovanja u našem gradu te pozvali gradonačelnicu da im posjetu uzvrati u njihovim prostorijama.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj