Gradonačelnica Karić sa zamjenikom Bašićem primila u nastupnu posjetu veleposlanika Kraljevine Nizozemske

Gradonačelnica Karić sa zamjenikom Bašićem primila u nastupnu posjetu veleposlanika Kraljevine Nizozemske
  • 23 Nov, 2021

Gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić sa zamjenikom Harisom Bašićem primila je danas u Vijećnici u nastupnu posjetu veleposlanika Kraljevine Nizozemske Jana Waltmansa. Gradonačelnica je poželjela dobrodošlicu veleposlaniku u njegovoj novoj diplomatskoj misiji.

Karić je upoznala veleposlanika Waltmansa s razvojnim infrastrukturnim projektima koje Grad Sarajevo realizira, kao i o kulturnoj tradiciji i razvoju turizma. Tijekom prijema razgovarano je i o angažmanu rukovodstva gradske administracije u provođenju reformi javne uprave, borbe protiv korupcije i stvaranja odgovarajućeg okvira za ekonomski i gospodarski razvoj Sarajeva i BiH.

"U okviru suradnje na međunarodnom planu mogu se realizirati konkretni projekti u suradnji s gradovima iz Nizozemske", kazala je Karić.

Sugovornici su se složili da postoji veliki broj pozitivnih stvari koje se mogu primijeniti obostrano, a razmjenom međusobnih iskustava doći i do konkretnih partnerskih odnosa na dobrobit građana.

Karić i Bašić zahvalili su na velikoj potpori Kraljevine Nizozemske Bosni i Hercegovini te pozdravili interes Veleposlanstva da doprinese razvoju bh. prijestolnice.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj