Gradonačelnica Karić s veleposlanikom Slovačke posjetila Zavod "Mjedenica"

Gradonačelnica Karić s veleposlanikom Slovačke posjetila Zavod "Mjedenica"
  • 17 Mar, 2023

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić s veleposlanikom Slovačke Romanom Hlobeňom i njegovim zamjenikom Patrikom Turošíkom posjetila je Zavod Mjedenica.

Grad Sarajevo je, uz potporu Veleposlanstva Slovačke i SlovakAid-a, nabavio novu opremu za kineziološki i logopedski kabinet namijenjen većini korisnika ove ustanove.

Naša temeljna zadaća je da budemo solidarni s onima koji su u potrebi. Sigurna sam da možemo učiniti još više za njihovo zdravlje i sigurniju budućnost, vodeći računa o njihovom dostojanstvu i potrebama”, kazala je gradonačelnica Karić.

Istaknula je da je ovo odličan primjer suradnje i put kojim ćemo nastaviti graditi buduće odnose.

Svaki dio nabavljene opreme u sklopu projekta ''Jednako obrazovanje za sve'' predstavlja korak bliže osposobljavanju i jačanju djece s poteškoćama u razvoju, i kao pojedinaca i članova našeg društva.

Novoopremljeni kineziološki i logopedski kabinet od velikog je značaja za unaprjeđenje vještina i edukaciju djece s poteškoćama u razvoju, roditeljima kojima puno znači svaki vid napretka koji njihova djeca postignu, a i samom pedagoškom osoblju kojem će ova oprema pomoći u postizanju boljih rezultata i napredovanju u radu s djecom.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj