Zamjenik gradonačelnice Avdić na svečanom otvorenju European Judo Open Sarajevo 2023

Zamjenik gradonačelnice Avdić na svečanom otvorenju European Judo Open Sarajevo 2023
  • 16 Sep, 2023

Grad Sarajevo je ovog vikenda domaćin European Judo Open Sarajevo 2023 natjecanja koje se boduje za svjetsku i olimpijsku ranking listu.

Ovo je treći European Judo Open u Sarajevu kojeg organizira Judo savez BiH, i na kojem sudjeluje 268 natjecatelja iz 31 države.

Svečanom otvorenju, u ime Grada Sarajeva, nazočio je zamjenik gradonačelnice Samir Avdić. 

„Raduje me što je naše Sarajevo, kao tradicionalno dobar domaćin, ugostio najbolje džudiste i džudiskinje iz cijele Europe. Džudo je jedan od najtrofejnijih olimpijskih sportova u BiH. Naši natjecatelji i njihovi treneri na najbolji način afirmiraju džudo sport i općenito sport našeg grada i domovine”, kazao je Avdić.

Smatra da je izvanredna tehnička organizacija ovog uistinu respektabilnog europskog natjecanja potvrda da ovim sportom upravljaju veliki sportski znalci.

“Zato me ne bi čudilo da Europska judo unija i ove godine dodijeli Judo savezu BiH priznanje za najbolju tehničku organizaciju natjecanja“, poručio je zamjenik gradonačelnice.

Također je izrazio uvjerenje da će naše reprezentativke i reprezentativci nastup u Sarajevu iskoristi na najbolji način i svojim rezultatima biti bliži učešću na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj