Zamjenici gradonačelnice Avdić i Margetić ugostili predstavnike Grada Gorontalo iz R Indonezije

Zamjenici gradonačelnice Avdić i Margetić ugostili predstavnike Grada Gorontalo iz R Indonezije
  • 18 Sep, 2023

Zamjenici gradonačelnice Sarajeva Samir Avdić i Anja Margetić ugostili su danas u Vijećnici izaslanstvo Grada Gorontalo iz Republike Indonezije na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Ryan Fachrisan Konom. Prijemu su nazočili i predstavnici Veleposlanstva R Indonezije u BiH.

Poželjevši gostima dobrodošlicu u glavni grad BiH, zamjenici gradonačelnice Avdić i Margetić izrazili su zahvalnost na sveukupnoj potpori i pomoći prijateljske Indonezije.

Istaknuli su da naše dvije zemlje, a poglavito gradovi, bez obzira na veliku udaljenost, imaju resurse da razvijaju različite vidove suradnje.

“Sarajevo je oduvijek bilo grad otvoren za suradnju i partnerstvo. Nadamo se da će ovo biti početak uspješnih dugoročnih veza koje će biti od koristi našim građanima. Potencijal vidimo u realizaciji brojnih projekata u područja gospodarstva i kulture, a posebice na turizmu na čijoj promociji bi trebali zajedno raditi”, kazao je Avdić.

Zamjenik gradonačelnika Kono zahvalio je na dobrodošlici i prijemu, te izrazio uvjerenje da će ova posjeta Sarajevu otvoriti nova vrata budućoj suradnji i izgradnji bolje kvalitete života naših građana.

Inače, Grad Gorontalo jedan je od okosnica pokretačke snage gospodarstva, obrazovanja i kulture u istočnoj regiji Indonezije.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj