Zamjenik gradonačelnice Avdić primio predstavnike Sparkasse Grupacije

Zamjenik gradonačelnice Avdić primio predstavnike Sparkasse Grupacije
  • 20 Nov, 2023

Zamjenik gradonačelnice Sarajeva Samir Avdić danas je ugostio člana Uprave Grupacije i Steiermärkische Sparkasse AG iz Graza, Georga Buchera, predsjednika Uprave Sparkasse Bank dd BiH Amira Softića i ravnateljicu Direkcije za marketing, komunikacije i kvalitet usluge Sparkasse Bank dd BiH Elmiru Lalić.

Zamjenik gradonačelnice Avdić je tijekom sastanka ukazao na značajnu ulogu Sparkasse Bank kao društveno odgovorne kompanije koja je dugogodišnjom potporom pridonijela razvoju grada Sarajeva i drugih bh. gradova.

Gospodin Bucher je predstavio poslovni model Sparkasse Grupacije, kao i nove koncepte koji za cilj imaju izgradnju financijskog zdravlja i održivog razvoja klijenata i zajednice. Istaknut je interes Grupacije za potporu u kreiranju boljeg kvaliteta života i održivijeg razvoja ekonomije kako u gradu Sarajevu, tako i u Bosni i Hercegovini. Prezentirana je i strateška opredijeljenost Grupacije u podržavanju projekata iz raznih područja, kao što su turizam, kultura, sport, poduzetništvo, start-upovi.

Zamjenik gradonačelnice Avdić je gostima predstavio infrastrukturne projekte koji su u pripremi i realizaciji, kako bi se obostrano razmotrila mogućnost suradnje u cilju financijske stabilnosti i stvaranja kvalitetne poslovne klime u BiH i njenom glavnom gradu.

Sugovornici su se složili da Grad Sarajevo dostavi prijedlog konkretnih projekata koji bi mogli biti predmetom zajedničke suradnje s Grupacijom Sparkasse.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj