Pjesma i spot „Sarajevo me zovu“ posvećeni glavnom gradu Bosne i Hercegovine

Pjesma i spot „Sarajevo me zovu“ posvećeni glavnom gradu Bosne i Hercegovine
  • 03 Apr, 2020

Povodom 5. travnja - Dana obilježavanja opsade Sarajeva 1992.-1995. i 6. travnja - Dana grada Sarajeva, građanima poklanjamo pjesmu i spot „Sarajevo me zovu“ koji su posvećeni glavnom gradu Bosne i Hercegovine i njegovim stanovnicima.

Radi se o potpuno novom projektu u koji su uključeni dokazani bosanskohercegovački, sarajevski autori, glazbenici i producenti.

Također, pjesma i spot su uvod u premijerno emitiranje promotivnog filma o Sarajevu koji je realiziran po vrhunskim svjetskim standardima. Film će biti emitiran na Dan grada Sarajeva - 6. travnja.

Iako je ovaj projekt pripreman i prije pandemije koronavirusa, njegova finalizacija u vrijeme izvanrednog stanja pružila je jednu novu dimenziju ljubavi i posebnog odnosa prema Sarajevu.

- Obilježavanje ova dva velika nadnevka za Sarajevo je naša obveza bez obzira na okolnosti. Pronašli smo način da podijelimo emocije sa svima, da uz nezaboravnu glazbu, sjajan tekst i prelijepe kadrove Sarajeva podržimo jedni druge u ovo vrijeme odgovornosti, strpljenja i borbe – naveo je tim povodom gradonačelnik Sarajeva, Abdulah Skaka.

Autor glazbe i aranžmana je Adnan Zilić, tekst je napisao Dino Muharemović, a izvođač je Eldin Huseinbegović. Na projektu su bili angažirani i Dino Šukalo, Edvin Hadžić, Adis Sirbubalo, Borjan Milošević, te Mahir Sarihodžić.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj