Djeca Sarajeva u izolaciji kreirali izložbu u Vijećnici: Radove donositi do 15. lipnja

Djeca Sarajeva u izolaciji kreirali izložbu u Vijećnici: Radove donositi do 15. lipnja
  • 29 May, 2020

Tijekom pandemije koronavirusa, upućen je poziv sarajevskoj mladosti, kreativnim mališanima, da šalju svoje radove na temu simbola Vijećnice i Trebevićke žičare u inbox spomenutih profila na Facebook-u i Instagramu.

Brojni kreativci odazvali su se pozivu i njihovi potpisani crteži postali su viralni na društvenim mrežama. Kao što je najavljeno na početku, kada Vijećnica otvori svoja vrata, bit će upriličena izložba sa spomenutim radovima.

Uprava JP Sarajevo d.o.o. obavještava roditelje da dostave radove u Vijećnicu do ponedjeljka, 15. lipnja. O detaljima i terminu izložbe, javnost će biti naknadno obaviještena na istim oficijelnim profilima na kojima je bila uspostavljena i dosadašnja komunikacija.

Podsjetimo, Udruga "Mali ambasadori" se pridružila inicijativi, a pripremljene su i nagrade u vidu ulaznica na spomenute sarajevske simbole nakon izložbe.

Sarajevo je grad burne povijesti i jakih ljudi. Svjedočanstva te borbe inspiriraju nas i danas. Neka ovo bude naš kreativni doprinos ovom gradu.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj