Online upis na Sveučilište u Sarajevu: Budi šta jesi, studiraj šta želiš

Online upis na Sveučilište u Sarajevu: Budi šta jesi, studiraj šta želiš
  • 03 Jun, 2020

Sveučilište u Sarajevu će uskoro objaviti natječaje za upis kandidata na prvi ciklus i integrirani studij, drugi ciklus studija, stručni studij i specijalistički studij u studijskoj 2020./2021. godini, prenosi Anadolu Agency (AA).

Uz potporu Sveučilišnog tele-informatičkog centra UTIC, Sveučilište u Sarajevu će upis kandidata vršiti putem Informacijskog sustava eUNSA.

Prijava kandidata na natječaj za upis u prvu godinu prvog ciklusa i integriranog studija, kao i na konkurs za upis u prvu godinu stručnog studija provodit će se isključivo online putem Informacijskog sustava eUNSA (www.upis.unsa.ba).

Sustav online upisa na Sveučilište u Sarajevu kreiran je sukladno najnovijim trendovima i dostignućima informacijskih tehnologija, kome se pristupa putem bilo kojeg uređaja konektiranog na internet. Sustav osigurava najviše standarde integriteta i sigurnosti podataka koje obrađuje.

Sustav pokriva cijeli proces, od pretraživanja fakulteta/akademije prema željenim kriterijima, preko prijava odabranih fakulteta/akademije, te uvida u rezultate po fakultetima/akademijama, pa do ostvarenja prava upisa na fakultet/akademiju.

Kandidatima omogućava brz i izravan uvid u osobne podatke, ocjene te posebna postignuća važna za upis ostvarena tijekom srednjeg obrazovanja, daje detaljnu kalkulaciju bodova za svaki prijavljeni fakultet/akademiju prema uvjetima koje propisuju fakulteti/akademije, kao i uvid u položaj koji zauzimaju na rang listi jednog fakulteta/akademije, a sukladno odabranim prioritetima i brojem ostvarenih bodova.

"Drage učenice i učenici, ne propustite priliku da izaberete svoj karijerni put na oko 300 studijskih programa koji se izvode na fakultetima i akademijama Sveučilišta u Sarajevu. Pregled programa možete pogledati na: http://registar.unsa.ba, a pripremljen je i interaktivni vodič koji je dostupan na: http://upis.unsa.ba/", saopćeno je iz Sveučilišta u Sarajevu.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj