Аустријски спортисти у поводу отварања Олимпијског музеја послали емотивну поруку Сарајеву

Аустријски спортисти у поводу отварања Олимпијског музеја послали емотивну поруку Сарајеву
  • 04 Oct, 2020

Писмо градоначелника Сарајева упућено свим спортистима БиХ и свијета, као и сазнање да ће Олимпијски музеј ускоро поново отворити своја врата, обрадовало је многобројне спортисте који су своје одушевљење, захвалу градоначелнику и честитку послали кроз видео поруку.

Нажалост, због пандемије која још увијек траје, многи спортисти неће моћи доћи у Сарајево, али их неповољне околности нису спријечиле да на симболичан начин подрже ову сјајну причу чији учесници  и јесу.

"Честитам Граду Сарајеву на поновном отварању Олимпијског музеја... Тридесетпет година након Зимских олимпијских игара, одржаних 1984. године, урадили сте одличан посао и надам се да ћу се некада вратити у Сарајево... Лијепо је чути да се олимпијска баштина у Сарајеву чува и након Олимпијских игара одржаних 1984. године... Веома ми је драго због поновног отварања Олимпијског музеја у Сарајеву, и даље се добро сјећам ЕYОF-а 2019. То ми је, вјероватно, била једна од најемотивнијих седмица у животу...", само су неке од емотивних порука спортиста.

У наставку послушајте шта кажу о Сарајеву и које су све поруке послали.

Podijeli:

Najnoviji sadržaj