ГРАДСКА СЛУЖБА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ, КУЛТУРУ, СПОРТ И МЛАДЕ

  • 04 Oct, 2019

Помоћница градоначелнице

Амина Дељковић

Teл: +38733 407 412; +38733 407 821

e-mail:[email protected]

Одсек за образовање и спорт

Неџад Фазлија

Teл: +38733 407 458

e-mail: [email protected]

Podijeli:

Najnoviji sadržaj