Град Сарајево и Словачка амбасада у БиХ: Опремање кабинета у Заводу Мједеница

Град Сарајево и Словачка амбасада у БиХ: Опремање кабинета у Заводу Мједеница
  • 01 Dec, 2021

Након успјешне сарадње на увођењу новог система гријања према најновијим технологијама у ОШ Сабурина, Град Сарајево и Словачка амбасада поново сарађују за добробит наше заједнице - овај пут како би заједнички опремили кабинете у ЈУ Завод Мједеница.

Пројекат Града Сарајева ''Једнако образовање за све'' који ће финансирати Словак Аид, подразумијева набавку специфичне опреме за логопедски и кинезиолошки кабинет у ЈУ Завод Мједеница.

ЈУ Завод за специјално образовање и одгој дјеце Мједеница је образовно-одгојна установа која се бави образовањем, одгојем, хабилитацијом, рехабилитацијом, социјалном интеграцијом и инклузијом дјеце и одраслих са тешкоћама у развоју.

Сваки дио планиране опреме представља корак ближе њиховом оспособљавању и јачању као појединаца и чланова нашег друштва. Опремање ових кабинета је од великог значаја првенствено за саму дјецу којима ће опрема и кабинети помоћи да унаприједе своје вјештине, родитељима којима пуно значи сваки вид напретка који њихова дјеца направе, а и самом педагошком особљу којима ће ова опрема помоћи да постижу боље резултате и напредак у раду са  дјецом.

Овим пројектом жељели смо дати свој допринос унапређењу система едукације и рехабилитације за дјецу са потешкоћама у развоју, одржавању и обнављању њихове функционалне покретљивости те Завод опремити за пружање услуга комплетних физикалних терапија за актуелне и будуће генерације које ће похађати ову установу.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj