Градоначелница Карић са амбасадором Словачке посјетила Завод "Мједеница"

Градоначелница Карић са амбасадором Словачке посјетила Завод "Мједеница"
  • 17 Mar, 2023

Градоначелница Сарајева Бењамина Карић са амбасадором Словачке Романом Хлобеňом и његовим замјеником Патриком Турошíком посјетила је Завод Мједеница.

Град Сарајево је, уз подршку Амбасаде Словачке и СловакАид-а, набавио нову опрему за кинезиолошки и логопедски кабинет намијењен већини корисника ове установе.

Наша темељна задаћа је да будемо солидарни са онима који су у потреби. Сигурна сам да можемо учинити још више за њихово здравље и безбједнију будућност, водећи рачуна о њиховом достојанству и потребама”, казала је градоначелница Карић.

Истакла је да је ово одличан примјер сарадње и пут којим ћемо наставити градити будуће односе.

Сваки дио набављене опреме у склопу пројекта ''Једнако образовање за све'' представља корак ближе оспособљавању и јачању дјеце са потешкоћама у развоју,  и као појединаца и чланова нашег друштва.

Новоопремљени кинезиолошки и логопедски кабинет од великог је значаја за унапређење вјештина и едукацију дјеце са потешкоћама у развоју, родитељима којима пуно значи сваки вид напретка који њихова дјеца постигну, а и самом педагошком особљу којем ће ова опрема помоћи у постизању бољих резултата и напредовању у раду са дјецом.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj