Брошура Града Сарајева: Двије године мандата градоначелнице Карић

Брошура Града Сарајева: Двије године мандата градоначелнице Карић
  • 13 Apr, 2023

"Сарајево није само скуп људи и објеката, Сарајево је начин живота, Сарајево се живи.

Служити таквом граду је част и привилегија којој, за мене, нема равне.

Служити Сарајеву значи и слушати његов дамар, а све што смо радили и што планирамо радити наредне двије године, темељи се на визији сачињеној у ритму дамара овог града.

Да бисмо сачували његов сјај, вратили његову славу и подигли га на пиједастал гдје припада у нашој визији, Сарајево видимо као град будућности, ризницу прошлости, дом изврсности, центар креативности, арену врхунског спорта, најбољег домаћина, као град чувар и као град хиљаду мостова.

На томе смо неисцрпно радили, а у овом кратком извјештају представљамо само неке цртице кључних активности за двије године рада. Много је посла иза нас и још више пред нама, али смо спремни и радимо са осмијехом.

Највише времена и енергије трошимо на административне процедуре, проналаске начина финансирања и друге активности о којима не обавјештавамо грађане, али настојимо и настојаћемо и даље са свима дијелити све оно што сматрамо да грађане може занимати.

Након двије године рада осјећам се дужном да искажем и неизмјерну захвалност свима који раде, сарађују са нама и подржавају нас. Прије свега грађанима чија ми подршка бескрајно значи и мотивише ме да дам све на путу за остварење наше визије.

Тиму који свакодневно вриједно ради, од градских службеника, до сарадника и савјетника који бесплатно дају своје вријеме и енергију само за љубав Сарајеву.

Цијењеним градским вијећницама и вијећницима који подржавају наш рад и визију и без чије подршке би све то било немогуће.

Домаћим и страним партнерима и пријатељима Сарајева који чврсто стоје уз нас, те представницима медија који помно и детаљно прате наш рад и омогућавају нам да грађани имају увид у оно што чинимо за њих.

Без свих вас овај пут био би немогућ, стога свима Вама од срца хвала и молим Вас да будете свјесни да сте саставни дио сваког успјеха и сваког помака који направимо.

Наставићемо и даље ослушкивати дамар Сарајева, предано радити и учинићемо све што је у нашој моћи да се приближимо визији коју смо представили и завршимо пројекте које смо започели, са чврстом жељом да нам вјечно блиста наше Сарајево", уводно је обраћање градоначелнице Бењамине Карић.

Цијело ПДФ онлајн (онлине) издање брошуре Града Сарајева:

BROŠURA 2023.pdf

Podijeli:

Najnoviji sadržaj