Доградоначелници Авдић и Маргетић угостили представнике Града Горонтало из Р Индонезије

Доградоначелници Авдић и Маргетић угостили представнике Града Горонтало из Р Индонезије
  • 18 Sep, 2023

Замјеници градоначелнице Сарајева Самир Авдић и Ања Маргетић угостили су данас у Вијећници делегацију Града Горонтало из Републике Индонезије на челу са доградоначелником Рајан Факрисан (Рyан Фацхрисан) Коном. Пријему су присуствовали и представници Амбасаде Р Индонезије у БиХ.

Пожељевши гостима добродошлицу у главни град БиХ, доградоначелници Авдић и Маргетић изразили су захвалност на свеукупној подршци и помоћи пријатељске Индонезије.

Истакли су да наше двије земље, а поготово градови, без обзира на велику удаљеност, имају ресурсе да развијају различите видове сарадње.

“Сарајево је одувијек било град отворен за сарадњу и партнерство. Надамо се да ће ово бити почетак успјешних дугорочних веза које ће бити од користи нашим грађанима. Потенцијал видимо у реализацији бројних пројеката у области привреде и културе, а посебно на туризму на чијој промоцији би требали заједно радити”, казао је Авдић.

Доградоначелник Коно захвалио је на добродошлици и пријему, те изразио увјерење да ће ова посјета Сарајеву отворити нова врата будућој сарадњи и изградњи боље квалитете живота наших грађана.

Иначе, Град Горонтало један је од окосница покретачке снаге привреде, образовања и културе у источном региону Индонезије.

 

Podijeli:

Najnoviji sadržaj